Over Monique

Na vele jaren met plezier in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, werd ik mijzelf ervan bewust dat ik meer met mijn handen wilde werken. De uiteindelijke keuze voor de vierjarige Beroepsopleiding IOKAI Shiatsu in Amsterdam voelde daarom als een natuurlijke keuze. Mijn fascinatie voor beweging, bewustzijn, lichaam en geest komt hiermee in mijn leven meer tot uiting.
Tijdens de opleiding heb ik tevens certificaten behaald voor de Basiscursus Westerse Geneeskunde (anatomie, fysiologie, pathologie). Daarnaast heb ik een (Shiatsu)stoelmassage opleiding gevolgd. Sinds 2017 ben ik assistent bij de Beroepsopleiding voor IOKAI Shiatsu. In schooljaar 2020-2021 ben ik assistent in het derde jaar van deze opleiding.

Monique Keuper

Mijn drijfveren zijn de vitaliteit die in mensen aanwezig is, de voortdurende beweging en veranderingen in het lichaam en de invloed die levensomstandigheden hebben op de mens. Dit maakt dat er nooit een einde komt aan het bestuderen en proberen te begrijpen van de mens en heeft een levensvullende studie tot gevolg.